Matkalle Albaniaan

 

Matkalle Albaniaan!

Leila Farin (tmi) on Albaniaan erikoistunut yksityinen ja riippumaton matkanjärjestäjä.

"Arvaamattoman hurmaava. Hurmaavan arvaamaton."
Motto pohjautuu omakohtaiseen kokemukseen, aitoon uteliaisuuteen ja antaumukselliseen innostukseen.

Olipa kyse parista päivästä Tiranasta tai pitemmästä reissusta, matkat räätälöidään huolella ja sydämellä, tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi, ja fariinisokerina pohjalla on Leilan jakamaton huomio.

Peruspakettiin kuuluu majoitus aamiaisineen Tiranassa, kuljetus lentokenttä-hotelli-lentokenttä ja kaupunkiin tutustuttaminen.
Hotellit ovat pieniä, kodikkaita ja hyviksi todettuja ja ne sijaitsevat joko Tiranan keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Kaikissa huoneissa on sekä suihku että ilmastointi, ja hotelleilla omat generaattorinsa.
Hotelleissa ei yleensä ole hissejä, mutta ne ovat siistejä ja täyttävät länsieurooppalaiset standardit. Henkilökunta on kaikissa ystävällinen ja palvelualtis.

Retkiä järjestetään kiinnostuksen mukaan. Päiväseltään voi hyvin käydä Durrësissa, Krujassa tai Dajti-vuorella.

Kiertomatkoilla pyritään pitämään leppoista tahtia, mutta sisältö monipuolisena ja antoisana. Niiden suunnittelussa painotetaan matkalaisten toiveita ja erityisiä kiinnostuksen kohteita.

Hinnat määräytyvät osanottajien määrän, ajankohdan ja matkan sisällön perusteella. 

Helsingistä ei ole suoria lentoja Tiranaan, mutta sinne lentävät Lufthansa Münchenin, SAS Wienin ja Turkish Airlines Istanbulin kautta. Muitakin vaihtoehtoja löytyy netistä.

Valmis-, seuramatkoja tai lentoja Leila Farin (tmi) ei järjestä.  

Matkalle Albaniaan Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin. Periaatteessa riittäisi henkilöllisyystodistus, mutta passi on hyvä. Suomalaiset eivät tarvitse viisumia, jos oleskelu maassa kestää alle 90 päivää.
Matkavakuutus on erittäin suositeltava.
Erityisiä rokotuksia ei tarvita. Rokotustodistus keltakuumetta vastaan vaaditaan, jos matkailija on yli yksivuotias ja tulossa taudin esiintymisalueelta. Ennen matkaa on hyvä vierailla osoitteessa wwww.rokote.fi.

Mirësevini në Shqipëri! Tervetuloa Albaniaan!

Tiedustelut ja varaukset:
Leila Farin (tmi)
leila.farin(at)gmail.com

Kerro kaverille

Tiedustelut ja varaukset


Leila Farin (tmi)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

etusivu