Matkaehdot

 

Leila Farinin (tmi) kaikilla matkoilla noudatetaan yleisiä matkaehtoja sekä Leila Farinin (tmi) erityismatkaehtoja.

Leila Farinin (tmi) erityismatkaehdot:

1) Matkan varaaminen
Matkan varaus on molempia osapuolia sitova, kun sekä asiakas että Leila Farin (tmi) ovat lähettäneet tilausvahvistuksen postitse tai sähköpostitse.

2) Maksusuoritukset ja –ehdot
Matka laskutetaan jälkikäteen.
Eräpäivä on 7 vrk matkan päättymisen jälkeen.

3) Passit, viisumit ja muut paperit ja vastuut
a) Asiakas huolehtii itse siitä, että hänellä on voimassa oleva passi sekä voimassa oleva henkilövahingot kattava matkavakuutus. Asiakas katsoo myös, että hänellä on tarpeelliset rokotukset. Asiakas on vastuussa omista matkatavaroistaan.
b) Asiakas ottaa huomioon terveydentilansa ja kuntonsa ja osallistuu omalla vastuullaan kaikkiin Leila Farinin (tmi) järjestämiin palveluihin. 
c) Mikäli matkustaja ei noudata Leila Farinin (tmi) kanssa tai Leila Farinin (tmi) kautta järjestetyillä matkoilla sovittua ohjelmaa, aikataulua ja/tai matkanjohtajan tai oppaan neuvoja tai kehotuksia, asiakas on vastuussa mahdollisista henkilö-, matkatavara- ja/tai muista vahingoista, myöhästymisistä, peruuntumisista sekä ylimääräisistä kustannuksista.
d) Leila Farin (tmi) on vastuussa järjestämistään majoituksista, kuljetuksista ja retkistä. Kuitenkaan tai matkanjärjestäjän yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa vahingoista, peruuntumisista, myöhästymisistä, hinnannousuista tms., jos ne johtuvat ns. force majoure –syistä.

4) Matkan peruutus

a) Mikäli asiakas peruuttaa matkansa 21 vrk – 48 h ennen matkan alkua, matkanjärjestäjä perii 50 % matkan hinnasta.

b) Mikäli asiakas peruuttaa matkansa alle 48 h ennen matkan alkua, matkanjärjestäjä perii matkan täyden hinnan.

 
5) Matkojen ja matkajärjestelyjen muutokset
Leila Farin (tmi) pidättää itsellään oikeuden vaihtaa tai muuttaa tarjoamiensa palvelujen sisältöä, jos katsoo sen olevan asiakkaan eduksi. Matkanjärjestäjä tai matkanjärjestäjän yhteistyökumppanit eivät vastaa muutoksista, joihin he eivät voi vaikuttaa, kuten muutokset valuuttakursseissa, polttoaineen hinnoissa tms.

Yleiset valmismatkaehdot löytyvät osoitteesta www.kuluttajavirasto.fi

Vastuullinen matkanjärjestäjä
Leila Farin (tmi)
leila.farin(at)gmail.com

Kerro kaverille

Tiedustelut ja varaukset


Leila Farin (tmi)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

etusivu